Pirmą pusvalandį aikštėje vyko apylygė kova – be pavojingų progų. Kiek ilgiau kamuolį kontroliavo, per žiemos atostogas 9-ą vietą tarp 16 klubų savo čempionate užimantys čekai, tačiau ir Lietuvos futbolininkai nesirengė vien gintis.

Dėl pirmo įvarčio, kurį pasiekė Janas Blažekas, „Atlanto“ žaidėjai gali kaltinti save – nesėkmingai pabandė varžovams paspęsti dirbtinę nuošalę.
Po praleisto įvarčio klaipėdiečiai sutriko, tuo pasinaudoję „Dukla“ padidino skirtumą iki 3:0.

Antrą kėlinį „Atlantas“ turėjo keletą progų sušvelninti rezultatą, tačiau jomis nepasinaudojo. Po Andrejaus Paniukovo smūgio varžovus išgelbėjo virpstas. Dvi šimtaprocentines progas turėjo Simonas Urbys, tačiau jaunasis futbolininkas nesugebėjo pasiųsti kamuolį į tinklą bent sykį.

Anot „Atlanto“ klubo sporto direktoriaus Valdo Trakio, čekai buvo aktyvesni, nes jie į Kiprą atvyko tik rungtynių išvakarėse, o klaipėdiečiai kovojo po savaitę trunkančių sunkių fizinių treniruočių.

Buvo planuota, kad stovyklą uostamiesčio komanda baigs susitikimu vasario 7-ą dieną su klubu iš Kinijos – Šidziadžuango „Yongchang“. Tačiau akistata su šia ekipa perkelta į sekmadienį, o šeštadienį lietuviai susirems su „Daegu“. Su šia Pietų Korėjos komanda „Atlantas“ žaidė lygiai prieš dvejus – 2013-ų vasario 7 dieną. Tąkart klubai išsiskyrė neįmušę įvarčių – 0:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)