Gerai, jei giminaičiams, draugams, ten, kur galės sekti jų likimus, lankyti, bet... Daugumai paliktųjų tenka susilipdyti savo mažas širdeles, skilusias į šimtus skausmo gabalėlių, ir pradėti iš naujo. Kenara – 2,5 metų katytė, kuri irgi kartu nekeliaus...

Jau kurį laiką šeimininkai bando rasti jai namus tarp giminių, pažįstamų, per skelbimus, tačiau pastangos – bevaisės ir rami katytė nuostabiu vardu šiandien yra užstrigusi dideliame nežinios taške.

Šeimininkai greit iškeliauja, o Kenara, žinoma, nė neįtaria, kad kažkur keliaut teks ir jai, ir jos įprastos palangės ir visos šimtus kartų išgulėtos vietos jau bus nebe jos. Kenara – sterilizuota, švari, tvarkinga, rami, meili, šiek tiek bailiukė ir uždara, bet prie žmonių, kurių pripranta, atsipalaiduoja, murkia, mėgsta paglostymus ir šilumą. Ant rankų sėdėti nemėgsta, tačiau visada „įsipatogina“ šalia žmogaus. Valgo sausą maistą ir konservus. Ji – iš didesnių katyčių (sveria šiek tiek virš 5 kg). Labai prašome Jūsų pagalbos!

Tie, kas šiuo metu ieškot augintinės, Jūs turite galimybę gauti ištikimą draugę ir kartu išgelbėti ją padovanodami naują gyvenimą. Jei negalite priglausti Kenaros, labai prašome pasidalinti jos istorija. Dėl Kenaros skambinkite tel. 8 601 28 751 (Alina, Vilnius).