Neptūniečiai į Paryžių skris iš Rygos oro uosto. Prancūzijoje Klaipėdos krepšininkai bus apie 19 val. ir dar ketina surengti vakarinę treniruotę.

„Pamėtysime į krepšį, bandysime prisijaukinti svečių areną. Trečiadienį planuojame ir rytinę treniruotę“, - aiškino „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Priminsime, kad Lietuvos vicečempionas „Neptūnas“ Europos taurės turnyro LAST-32 etapą sausio 7-ą dieną pradėjo gražia pergale. Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje, mūsiškiai rezultatu 82:73 nukovė būtent minėtus prancūzus.

„Varžovas - puikiai pažįstamas. Prancūzus Klaipėdoje nugalėjome, bandysime tą patį padaryti ir išvykoje. Mums dabar kiekvienos Europos taurės rungtynės - žūtbūtinė kova dėl išlikimo. Reikia daryti viską, kas priklauso nuo mūsų. Palankiai susiklosčius aplinkybėms, dar turime šiokių tokių šansų patekti į kitą etapą. Turime gerai sužaisti ne tik mes, bet ir palankiai susiklostyti kitų dvikovų rezultatai“, - kalbėjo „Neptūno“ treneris.

Prancūzijos komandos gretose rungtyniauja šeši legionieriai, tai atletiška ir gerai pataikanti į krepšį iš toli komanda.

„Matėte Klaipėdoje, kad Paryžiaus komandos žaidėjai yra greiti ir kibiai besiginantys. Mūsų užduotis išlieka ta pati, kaip ir buvo Klaipėdoje, neleisti varžovams įsimėtyti ir atsilaikyti prieš jų kibią gynybą“, - teigė K. Maksvytis.

Neptūnas“ Europos taurės LAST-32 etapą baigs vasario 11-ą dieną (trečiadienį) 18.45 val. „Švyturio“ arenoje rungtynėmis su Izmiro „Pinar Karsiyaka“ (Turkija) ekipa.

Į aštuntfinalį žengs pirmas dvi vietas kiekvienoje grupėje užėmusios ekipos.

Prieš išvyką į Prancūziją neptūniečiai pasisėmė teigiamų emocijų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate, kai sekmadienį „Švyturio“ arenoje rezultatu 102:76 sutriuškino Panevėžio „Lietkabelio“ ekipą.
Klaipėdiečiai po šių rungtynių dar labiau įsitvirtino antroje LKL turnyro lentelės pozicijoje (21 pergalė ir 3 pralaimėjimai).

Vasario 15 dieną (sekmadienį) 16 val. „Švyturio“ arenoje laukia itin intriguojanti dvikova su Lietuvos čempionu Kauno „Žalgiriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)