Lietuvaitės už nugarų paliko net septynias komandas, o pusfinalyje varžosi su Belgrado „Crvena Zvezda“ merginomis, kurios B grupėje užėmė antrąją vietą.

Kauno komandos šokėjų kapitonė Diana Gandrimė džiaugėsi patekimu į antrąjį konkurso etapą. Jei jame įveiktų serbes, po to žalgirietės lemiamoje dvikovoje grumtųsi dėl tiesioginio kelialapio į Madridą su kitame pusfinalyje besigrumiančiomis Pirėjo „Olympiacos“ arba Berlyno ALBA šokėjomis.

„Dėkojame visiems gerbėjams, kurie už mus balsavo, ir prašome jų nesustoti. Mūsų merginoms ir toliau reikalingas palaikymas, o mes savo ruožtu pažadame tobulėti kiekvieną dieną ir džiuginti jus savo pasirodymais. Be jūsų dėmesio – mūsų darbas būtų nematomas!“, – aistruolius balsuoti ragino D. Gandrimė.

Balsuoti už kaunietes galima oficialiame Eurolygos šokėjų konkurso puslapyje.

Antrojo etapo balsavimas tęsis iki vasario 9 d. vidurdienio.

Dalyvauti balsavime teisę turi tik pilnamečiai, kurie gali balsuoti po kartą per dieną už kiekvieną grupę. Antrąjį balsą galima atiduoti praėjus 24 val. nuo pirmo balsavimo.

Eurolygos šokėjų konkursas yra rengiamas penktą sezoną iš eilės. Šio konkurso nugalėtojų vardą gina būtent Lietuvos čempionų šokėjos. Laimėjusios analogišką balsavimą praėjusiais metais kaunietės linksmino Milano sporto rūmuose susirinkusius krepšinio gerbėjus. Kauno „Žalgirio“ šokėjos atitinkame konkurse triumfavo ir 2012 m., kai šoko Eurolygos finalo ketverte Stambule.