Po keletos dienų stacionare Nala iškeliavo pas globėjus į namus, kur ir buvo pakrikštyta šiuo vardu. Kalytė turi bėdų su akimis, po apsilankymo pas akių specialistą paaiškėjo, kad tai būdinga Vokiečių aviganiams akių liga, kuri nėra visiškai išgydoma, todėl būtina pastovi akių priežiūra bei lašų lašinimas, ko Nala labiausiai nemėgsta, tačiau jau pratinasi.

Gydytojai sakė, kad kalytei yra maždaug 4-5 metai. Nala draugiška, žaisminga, gerai sutaria tiek su suaugusiais, tiek su vaikais, tačiau su kitais šunimis nedraugauja ir gyventi kartu nenori.

Nala tikra karalienė - protinga ir užsispyrusi. Tad jai ieškomi namai, kur ji galėtų karaliauti viena. Nala šiuo metu dienas leidžia lauke, tačiau naktimis ir blogesniu oru būna patalpoje.

Kalytė be proto nori būti šalia žmogaus, nori būti geriausia drauge, tad ieškome namų, kuriuose ji būtų priimama į kambarį ir galėtų draugauti su žmogumi, tačiau būtų galimybė jai leisti laiką ir lauke, nes lauke dūkti ji labai mėgsta.

Nala sargi kalytė, tačiau iš tolo atpažįsta gerus žmonės, todėl geriečius gali per tvorą vietoj aplojimo ir aplaižyti. Kreiptis telefonu: 867019502(Alina) arba el.p. ausra.rekasiute@gmail.com