Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pastebi, kad moteris jau yra pasiruošusi turėti vaikų, jei.

1. Ji labai atsakinga. Moteris, kuri yra pasirengusi turėti vaikų, niekada nepamirš savo pareigų, pavyzdžiui, ji visada laiku sumoka mokesčius ir kruopščiai atlieka visas užduotis darbe. Jei jūsų mylimoji kelis kartus per dieną kur nors pamiršta savo telefoną ir nuolat visur vėluoja be rimtos priežasties, ji tikriausiai dar nėra pasirengusi būti mama.

2. Ji pastebi, koks būtumėte puikus tėtis. Jei jūsų antroji pusė jau galvoja apie vaikus, tikriausiai ji atkreipia dėmesį, koks jūs būtumėte tėtis jos vaikams. Todėl jei jūs gerai sutariate su vaikais ir ji jus dėl to pagiria, gali būti, kad ji jau svajoja turėti savo atžalų.

3. Staiga ji ėmė rūpintis tuo, ką valgo. Natūralu, kad kai moteris ruošiasi motinystei, sąmoningai ar ne, bet ji ima labiau rūpintis savo sveikata. Pavyzdžiui, stengiasi sveikiau maitintis, o gal atsisako žalingų įpročių. Tad jei jūsų draugė akivaizdžiai ima ignoruoti greito maisto užkandines ar metė rūkyti, galbūt artėja metas, kai ji bus pasiruošusi tapti mama.

4. Ji dievina mažus vaikus. Jei nueinate į svečius, kur yra mažų vaikų, ji didžiąją laiko dalį praleidžia žaisdama su jais. Ji niekada nepamiršta pasidomėti, kaip sekasi jūsų pusbrolio vaikams ir visai nesupyksta, jei paėmus palaikyti svetimą vaiką šis išteplioja jos mėgstamiausią palaidinę. Jei tai – jūsų mylimoji, žinokite, kad ji tikrai norėtų turėti vaikų.

5. Ji nužvelgia akimis visus gatvėje sutiktus vaikus. Jūs pakvietėte ją pasivaikščioti miesto parke, o ji nieko daugiau aplink nemato, išskyrus jaunus tėvelius su vežimėliais? Tai ženklas, kad judviem jau pats metas pakalbėti apie bendrą ateitį.

6. Ji yra labai rūpestinga. Akivaizdu, kad jei moteris yra labai rūpestinga, ji yra pasiruošusi turėti vaikų. Pavyzdžiui, kai sergate, ji atneša jums arbatos su medumi, apkamšo ir kas valandą paduoda termometrą, kad įsitikintų, jog nekarščiuojate. Jei ji nuoširdžiai rūpinasi jumis, greičiausiai jau yra pasirengusi pasirūpinti ir judviejų kūdikiu.

7. Ji pasiekia savo užsibrėžtų tikslų. Vaikų auginimas – tai sunku darbas, reikalaujantis kasdienio triūso. Moteris, kuri įdeda daug pastangų, kad pasiektų savo užsibrėžtų tikslų, greičiausiai susidoros ir su problemomis namuose, kai reikės auginti vaikus. Tačiau jei ji vis nuo pirmadienio žada laikytis dietos arba jau metus nuo kito mėnesio žada užsirašyti į kalbos kursus, tikriausiai su atžalomis dar reiktų palūkėti.

8. Ji moka taupyti. Žinoma, kad turint vaikų šeimos materialiniai poreikiai išauga. Tačiau mokėjimas taupyti svarbus ne tik dėl to – ši savybė parodo, kad galvojama apie ateitį, o ne gyvenama tik šia diena. Ne pats geriausias sumanymas planuoti šeimos pagausėjimą su mergina, kuri visą savo atlyginimą išleidžia kosmetikos ir drabužių parduotuvėse.

9. Ji labai kantri. Kai kurios moterys mokosi būti kantrios tuomet, kai susilaukia vaikų. Tačiau jei jūsų gyvenimo draugė jau yra labai kantri, tai didelis pliusas. Kantrybė yra tiesiog būtinas jaunų tėvelių bruožas, ypač tuomet, kai vaikai yra maži ir ne visada sugeba aiškiai išreikšti savo poreikius.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!