Vasarį startą renginių maratonui duos pirmą kartą rengiamas „Šviesų festivalis“. Visi šie Klaipėdos miesto renginiai, jau šį savaitgalį bus pristatomi tarptautinėje turizmo parodoje.

Sausio 23-25 dienomis vyksiančioje parodoje ADVENTUR Klaipėdos miesto renginių organizatorius – viešoji įstaiga „Klaipėdos šventės“ – kvies atrasti naujas kryptis ir jaukius renginius mieste prie jūros.

„Visus metus į miestą vilios atplaukiantys ir išplaukiantys laivai, jų baltos burės, teigiamos emocijos ir svetingi vėjai. Visi žinome, kad laisvalaikį reikia planuoti iš anksto, todėl jau dabar norime visus pakviesti prie jūros – į baltų burių ir laimingų žmonių miestą“, – teigė „Klaipėdos švenčių“ direktorius Romandas Žiubrys.

Šiemet į Klaipėdos miestą kvies: vasario 6-16 d. „Šviesų festivalis“, gegužės 16 d. Laivų paradas, birželio 5-8 d. Baltic Tall Ships Regatta, liepos 24-26 d. Jūros šventė bei Baltic Sail, rugpjūčio 20-23 d. menų festivalis „Plartforma“, rugsėjo 26 d. Švyturių ralis.

„Klaipėdos švenčių“ stende bus galima gauti išsamią informaciją apie kiekvieną 2015 metų renginį ir pradėti planuoti ne tik ateinančios vasaros, bet ir visų metų laisvalaikį.

Į stendą užsukę parodos dalyviai galės gauti išskirtinį kuponą, su kuriuo, liepos 24-26 dienomis apsilankius Jūros šventės info centre, bus galima įsigyti šventės atributikos net su 30 proc. nuolaida.

Turizmo, kelionių ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)