Pagavome, kitą dieną užrašėme sterilizacijai, ir kai atėjo laikas nešti ją operacijai, visi gavome šoką išvydę narve susuktą guolį, kuriame krebždėjo sprindžio dydžio nesiekiantys kačiukai. Lili – viena iš jų, dabar jau 4 mėnesių žavinga katytė. Augusi narvelyje, niekada nemačiusi nei saulės, nei namų, kokiuose paprastai gyvena laimingi katinėliai.

Nors Lili pagal amžių jau paaugliukė, ji smulki ir atrodo kaip vos kelių mėnesių kačiukas, ir tai jai suteikia papildomo žavesio. Ilgi ūsai, nenusakoma kailiuko spalva, iš ausų styrantys „lūšies“ plaukeliai ir smalsus pelėdžiuko žvilgsnis – tokia mūsų Lili.

Kai iš narvo sąlygų Lili pateko į atvirą erdvę namų globoje, buvo tokia išsigandusi, kad tris dienas beveik nejudėjo iš vietos, tik gailiai verkė, tačiau susitaikiusi su pasikeitusia situacija, pajuto jos privalumus, ir dabar laksto išsišiepus (turbūt pačiai gėda, kad iš pradžių vietoj to, kad pasidžiaugtų, jautėsi baisiai nuskriausta). Tačiau Lili vis dar neturi savo namų ir šeimininkų, kurie ją priimtų kaip šeimos narį, todėl iki pilnos laimės belieka juos atrasti...

Jei galite Lili padovanoti namus, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambinkite vėliau arba parašykite žinutę).