6–8 val. Šiuo metu moterų organizmas yra visiškai nepasiruošęs intymiems santykiams. Tačiau jei nuspręsite mylėtis, seksas turi būti labai švelnus. Deja, šiomis valandomis vyrų organizme testosterono lygis būna padidėjęs apie 40 %, todėl suderinti stipriosios lyties atstovų ir moterų poreikius šiuo metu sunku. Vyrai trokšta tik greito ir audringo sekso, kuris jiems suteikia jėgų ir geros nuotaikos.

8–10 val. Dailiosios lyties atstovės pasiruošusios ne tik dienos darbams, bet ir meilės žaidimams. Šiuo metu moterų organizme padidėja endorfinų lygis, todėl jas sujaudinti ir patenkinti labai lengva. Tačiau vyrų testosterono lygis sumažėja. Todėl jiems seksas šiuo metu nėra itin svarbus. Jie daugiau dėmesio skiria dienotvarkei. Stipriosios lyties atstovams šiomis valandomis itin sunku susijaudinti.

10–12 val. Jeigu pasitaikys galimybė, intymiais žaidimais mėgausis abu partneriai. Tačiau jei jos nebus, apie seksą tikriausiai net nesusimąstys. Vyrai šiomis valandomis nėra nusiteikę imtis iniciatyvos, todėl tikėtina, kad juos gundys mylimoji. Tačiau dailiosios lyties atstovė šiuo metu nori neįprasto sekso. Todėl tikėtinos oralinės glamonės.

12–14 val. Abu partneriai nusiteikę meilės žaidimams. Jeigu tik atsiras galimybė atitrūkti nuo darbų ir skirti laiko lytiniams santykiams, jie bus labai aistringi. Be to, tikėtina, kad partneriai daug eksperimentuos. Šiomis valandomis moterys linkusios pasiduoti vilionėms ir žaidimams. Vyrų organizme padidėja laimės hormonų lygis, todėl jie būna nusiteikę žaismingai ir noriai tenkina partnerės įgeidžius.

14–16 val. Palankus metas seksui. Moterys trokšta būtent jo, o ne švelnių glamonių. Šiuo metu jos kur kas lengviau patiria orgazmą. Jeigu pora nori susilaukti vaikų, būtina nepraleisti šios akimirkos. Ne tik dėl aistringo dailiosios lyties atstovės nusiteikimo, bet ir dėl to, kad šiomis valandomis partnerio organizmas gamina itin kokybišką sėklą.

16–18 val. Dailiosios lyties atstovės nenusiteikusios meilės žaidimams. Jiems galėtų ryžtis tik tuomet, jeigu vyras negailėtų jėgų ir laiko švelnioms bei ilgoms įžanginėms glamonėms. Deja, tam stipriosios lyties atstovai būna nenusiteikę. Šiuo metu jie trokšta greito ir paprasto sekso, kuris padėtų pamiršti dienos rūpesčius.

18–20 val. Nei moterys, nei vyrai nesvajoja apie seksą. Šiuo metu jų organizmai trokšta poilsio. Todėl verčiau rinktis bendravimą prie vakarienės stalo, o ne meilės žaidimus lovoje.

20–22 val. Puikus metas lytiniams santykiams. Moterys nevengia imtis iniciatyvos, o stipriosios lyties atstovai nė neabejoję tenkina partnerės troškimus ir stengiasi ją pamaloninti. Tinkamas metas ilgoms ir jausmingoms glamonėms bei seksualiniams eksperimentams. Abu partneriai bus ištvermingi ir dėmesingi.

22–00.00 val. Neverta tikėtis ko nors įdomaus meilės guolyje. Vyrai vis dar nusiteikę ilgoms glamonėms ir jausmingam seksui, tačiau mylimoji nori poilsio. Todėl gali trokšti švelnių apkabinimų ir atvirų pokalbių prieš miegą.

00.00–6 val. Netinkamas metas seksui abiem partneriams. Abu partneriai nori tik poilsio.