Todėl jos prisistatymas – viena nuotrauka, bet kad pažintumėte, kokia ji nuostabi, privalote pamatyti gyvai!

Manijai yra maždaug 3- 3,5 mėn., į „Naminukų“ globą ji atkeliavo iš Elektrėnų po to, kai dar visai mažą ją paliko mama. Ir mūsų globoje ji iki šiol dėl bene juokingiausios priežasties visoje istorijoje – mes negalime jos nufotografuoti tam, kad parodytume plačiajai visuomei!

Kodėl? Ji taip pavargo nuo tos siaubingai ribotos erdvės savo narvelyje, kad atėjus laikui fotografuotis, ji taip džiaugiasi suteikta erdve, kad tas džiaugsmas liejasi per kraštus, taip pat ir toli už nuotraukos kraštų, ir turbūt net gražiausias pasaulyje fejerverkas, paleistas jai prieš nosį, nesugebėtų tą akimirką jos sustabdyti nuo sumanymo pramankštinti kojeles... Todėl, mielieji, teks Jums patikėti ta vienintele turima nuotrauka, kad ji yra nuostabi ir kad beprotiškai nori turėti namus!

Ji – gera, jauki, judri, žaisminga, neišranki, tvarkingai naudojasi kraiko dėžute, o didžiausią džiaugsmą jai teikia pasirodęs žmogus. Tai galbūt keistas ir netradicinis bruožas katytei, tačiau pastebėjome, kad kačiukai, kuriems tenka būti anksti atskirtiems nuo mamų, dažnai būna ypač socialūs ir drąsūs žmonių atžvilgiu.

Maniją jau netrukus bus galima vadinti paaugliuke, o ji iki šiol dar nepažino gyvenimo už narvo ribų, nors matyti, kad visa širdimi jaučia jo egzistavimą ir taip svajoja jį pažint, kad nesitveria savam kailyje.

Šeimininke, Manija laukia Tavęs, ir pažada būti nuostabia ir patikima drauge! Jei galite padovanoti šiai mažylei namus, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius) (jei negalime atsiliepti, skambučio laukiame vėliau, arba parašykite žinutę).