Taigi dėmesio!

1. Vyrams laikas bėga skirtingu greičiu: „Yra „vyrų laikas“ ir „moterų laikas“. Vyrai ryškiai atsilieka nuo moterų. Ko gero, Einšteinas bandė tai pagrįsti reliatyvumo teorija, tačiau greičiausiai jis tiesiog norėjo pasivyti savo žmoną. Taigi kitą kartą, kai vaikinas iškart neatrašo ar neperskambina ar paskutinį kartą „myliu tave“ sakė prieš dvi savaites, atminkite, kad tai nereiškia, jog jam nerūpi – tiesiog jam laikas bėga kiek kitaip.

2. Moterys kur kas galingesnės, nei atrodo: tereikia vieno žvilgtelėjimo vyrų pusėn ir jie nebegali atplėšti akių; vienintelis dalykas, ką jie tuo metu jaučia, tai kad širdis plaka taip, lyg, atrodo, išlips iš krūtinės. Nuo to momento jie priklauso mums, ir nieko čia jau nepadarysi.

3. Vyrams iš tiesų kartais patinka apsipirkinėti kartu su moterimis: ypač tuomet, kai jiems leidžiama parinkti jums drabužius. Be to, vyrams patinka, kardinalesni moterų pokyčiai, nes jiems sunku pastebėti, jeigu jūs šiek tiek pakerpate plaukus. Dar kartais jie galvoja, ką tokia nuostabi būtybė, kaip jūs, veikia su jais.

4. Paaugliški poelgiai vyrus atgraso labiausiai: nepatikimumas juos atstumia; jiems nepatinka, kai šaukiate juos „vyruti“, „drauguži“, „žmogau“ ar panašiai, nes jūs esate mylimoji, o ne jų geriausias draugas. Tad geriau jau vadinkite „brangiuoju“...

5. Pasitikėjimas savimi yra seksualiau nei moteriškas apatinis trikotažas. Vyrams patinka jūsų kūnas toks, koks jis yra, bet jeigu jūs esate dar ir pasitikinčios savimi, tai dar labiau juos veža! Moteriški apatiniai tiesiog pervertinami!

6. Vyrai šiek tiek užstrigę akmens amžiuje, bet jiems patinka būti pradžioje. Netgi pats protingiausias vyrukas su Brooks Brothers kostiumu širdyje yra urvinis žmogus. Todėl leiskite jiems niurnėti ir būti savimi – tuomet jie džiaugsmingai temps vakarienę į namus.

7. Leiskite jam galvoti, kad jis – pats juokingiausias vyrukas, kokį tik žinote. Jam labai nepatinka, kai iš kito vyro pokštų juokiatės labiau, nei iš jo, nebent būsite komedijų vakare arba jis jūsų - tėvas; kitaip tam nėra jokios priežasties.

8. Vyrams rūpi kur kas daugiau nei išvaizda. Jeigu jie nori būti kartu su kuo nors, reikia turėti kur kas gilesnį ryšį, ne tik fizinį. Kaip geriausiai moteris gali patraukti vyro dėmesį? Tik būdama savimi.

9. Vyrai ir moterys nėra tokie jau skirtingi. Sporto klube vyrai taip pat drovisi savo kūno bei apžiūrinėja save veidrodžiuose – visai kaip moterys! Maisto gaminimo atžvilgiu vyrai gali kur kas daugiau nei kepti kepsnius ant grotelių. Jums tereikia paklausti, tačiau tik po mėgstamos komandos žaidimo! Tiesa, vyrai mėgsta salotas, ypač kai jose yra kumpio!

10. Vyrai įsitikinę, kad moterys žino viską. Nesugriaukite šio mito.

11. DVD tikrai nėra šauni dovana. Net jei jis nuolatos šneka apie savo mėgstamiausią filmą, dar nereiškia, kad nori jį gauti DVD formatu kaip kalėdinę dovaną.

12. Visuomet yra išimčių: net ir žurnaluose esantiems patarimams apie pasimatymus!

13. Nesistenkite tiek daug: vyrai nors ir vertina, kaip ilgai puošiatės bei „piešiate“ veidą, tai nebėra svarbu. Paviršutinis grožis patraukia jų dėmesį, tačiau tik natūralusis jį išlaiko.

14. Jei nenorite gauti nereikalingų dovanų – duokite užuominų: vyrams sunku, kuomet reikia sugalvoti, ką dovanoti. Taigi, jei nenorite gauti kažko nepageidaujamo, pavyzdžiui, bilietų į imtynes (nes sakėte, kad mėgstate sportą), tiesiog išsakykite tiesiai šviesiai.

15. Vyrai dažniausiai linki jums tik gero, tačiau suveikia nelemta taisyklė, kad „kelias į pragarą yra gerais norais grįstas“ ir geros intencijos apsiverčiau aukštyn kojomis. Tačiau taip nutinka ir moterims, tiesa?

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)