Jums reikės:

1 pakelio apskritų vaflių (apie 20 lakštų), 

300 g kokosų drožlių, 

200 g razinų, 

200 g džiovintų abrikosų, 

200 g džiovintų slyvų.

Pertepimui: 

200 g sviesto, 

1 l pieno, 

200 g cukraus, 

4 tryniai, 

4 šaukštai miltų, 

sutarkuota ½ apelsino žievelė.

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.

Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)