Pagal režisieriaus Timo Burtomo personažus pasipuošė didžioji dauguma žmonių. Nepasirengusių teminiam vakarėliui šiemet buvo absoliuti mažuma.

Vakarėlio svečius linksmino didžėjai Anna Hanna, DJ Mamania, Vaiperis. Taip pat gyvai grojo Beissoul&Einius, NO DJs su Monika Liu ir būgnininku Mariumi Aleksa bei naujas Bertos Timinskaitės projektas „SillyCut“.

Vakaro erdvės scenografija rūpinosi dizaineris Robertas Kalinkinas, o choreografija - Šarūnas Kirdeikis.

Išmušus dvyliktai valandai šimtai balionų krito nuo aukštų „Lofto“ lūbų ir buvo parodytas trumpas filmukas apie „Lofto“ penkerius metus, nes ši ypatinga naktis buvo ir „Lofto“ gimtadienio šventė.

„Prisipažinsiu, vos neapsiašarojau žiūrėdamas tą filmuką - sunku patikėti, kad tiek visko čia jau įvyko. Tai didžiausia motyvacija dirbti, lavinti savo ir kitų skonį bei judėti pirmyn“, - sakė menų fabriko vadovas muzikantas Victoras Diavara, kuris Naujus metus jau daug metų sutinka ant scenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)