Čia tarp sodų bendrijų, jau tapusių gyvenamaisiais rajonėliais, besidriekiančia gatve važiuoti baugu. Vingiuotame ir siaurame keliuke galima sutikti priešpriešais važiuojantį ne tik lengvąjį automobilį, bet ir atvažiuojantį sunkvežimį. Vietos prasilenkti čia mažoka ir lengvosioms mašinoms, o su krovininiu transportu – net nelabai yra kur.

Labiausiai stebina tai, kad abejose kelio pusėse stovi sunkiasvorių transporto priemonių eismą draudžiantys ženklai, tačiau jie sunkvežimių vairuotojams – nė motais. Vieną dieną Mokslininkų gatvėje reidą surengę policininkai vos spėjo stabdyti krovininius automobilius.

Nors vairuotojai pyko, tačiau reikia suprasti, kad šis kelias nepritaikytas sunkiasvoriam transportui – asfalto danga neturi storo pagrindo, kad atlaikytų sunkius automobilius ir yra pritaikyta lengvosioms mašinoms.

Kuo pavojingas toks sunkvežimių vairuotojų savivaliavimas važinėjantiems lengvosiomis mašinomis, žiūrėkite TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ žiūrėkite sekmadieniais 17.00 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)