Eurolygos TOP-16 etapą pradedantys žalgiriečiai prisipažino sekantys naujienas iš Dakaro ralio ir sergantys už ten važiuojančius lietuvių ekipažus.

„Stebime abiejų lietuvių pasirodymus, nes tai yra vienas iš didžiausių renginių pasaulyje. Smagu, kad lietuviai ten ne tik dalyvauja, bet pagal galimybes rodo, manau, tikrai gerus rezultatus ir garsina mūsų mažos šalies vardą“, – sakė komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Krepšininkas prisipažino ir pats vairuojantis visureigį, tačiau juo į bekelę nuklystantis tik vykdamas į medžioklę.

Vidurio puolėjas Robertas Javtokas jau seniai garsėja savo simpatijomis sportiškiems automobiliams, o laisvalaikiu domisi ir įvairiomis lenktynėmis: „Benediktui linkiu, žinoma, tik pergalės. Žiūrėsim, seksim. Praėjusiais metais žiūrėjom – gerai sekėsi. Tikėkimės, kad šiemet bus dar geriau – pasieks kuo aukštesnę vietą. Lauksim sugrįžtant!“

Tuo metu vienas garsiausių šalies lenktynininkų B. Vanagas visos „General Financing-Autopaslauga by Pitlane“ komandos vardu Lietuvos čempionams palinkėjo nesustoti Eurolygos kovose: „Mes toliau skrisime į Braziliją ir į Buenos Aires, Argentiną – į mūsų Dakarą. „Žalgirio“ Dakaras bus Stambule, kur jie susitiks ir kausis su Stambulo „Galatasaray“. Didžiausi mūsų linkėjimai Jums! Tikimės, kad Jūsų TOP-16 keliaus tolyn.“

Septintą kartą Pietų Amerikos žemyne rengiamas Dakaras aprėps 9000 kilometrų maršrutą, iš kurių 5000 kilometrų drieksis greičio ruožuose. Varžybų dalyviai važiuos per tris valstybes: Argentiną, Boliviją ir Čilę. Sausio 4 dieną Dakaro dalyviai startuos pirmajame greičio ruože Argentinoje, Buenos Airėse, o sausio 17 dieną dalyviai finišuos ten pat – Buenos Airėse.

Visą informaciją apie tai, kaip sekasi „General Financing-Autopaslauga by Pitlane“ komandai Dakaro ralyje galima rasti tinklapyje www.benediktasvanagas.lt, youtube.com kanalo paskyroje „Benediktas Vanagas“ bei socialiniame tinkle „Facebook“ lenktynininko „Benediktas Vanagas“ paskyroje.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)