O gal ji gali turėti namus? Taip, iš pakirpto ausies galiuko, galima spręsti, kad ši katytė buvo sterilizuota pagal PSP (pagauk-sterilizuok-paleisk) programą, bet ji nė iš tolo neprimena tų baikščių, žmogaus neliečiamų, savo uždarą gyvenimą gyvenančių laukinukių...

Dėl šios katytės sulaukėme laiškų net iš kelių skirtingų žmonių, o tai reiškia, kad ji tikrai kitokia: ji matoma, bendraujanti, nesislepianti, ji kalba apie save praeiviams, kaimynams, kaulija maisto, ir ne dėl apsukrumo, o dėl alkio. Ši katytė viename iš Minties gatvės kiemų buvo pastebėta jau nuo rugpjūčio mėnesio pabaigos.

Atėjo žiema ir dabar tas jos bejėgiškumas ir noras būti šalia žmogaus dar akivaizdesnis. Ji pasitinka visus, kas tik tarsteli jai gerą žodį, nebijodama glaustosi ir sukasi aplink kojas, matosi – buvusi naminukė, kuri už kažką buvo nubausta ir atsidūrė gatvėje.

Ne, tik nepagalvokit, dažniausiai tokios bausmės katės susilaukia ne dėl savo nuodėmių, o dėl pačių šeimininkų, kurie yra dviveidžiai ir besikeičiant gyvenimo sąlygoms išduoda savo draugus, ypač jei jie yra keturkojai – juk niekam nepasiskųs. Todėl...

Galbūt ši jauki katytė nusipelnė dar nors vieno šanso gyventi namuose? Oriai, nemaldaujant dėmesio likučių ir pašalinių žmonių, ir sočiai, kaip ir priklauso nuostabiai naminei katei. Galbūt galite jai padovanoti namus? O gal galite suteikti bent laikiną globą iki tol, kol kartu surastume jai namus? Jei tik galite pagelbėti šiai nuostabiai Minties gatvės katytei, skambinkite „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077, arba jos likimu besirūpinančiai merginai tel.nr. 8 677 10468 (Vilnius)!