Pasaka ant Katedros sienos tapo pačiu laukiamiausiu žiemos švenčių renginiu sostinėje.

Pasak 3D pasakos kūrėjų, vienam aukščiausios kokybės vaizdui išgauti bus pasitelkiami net keturi ypatingo galingumo projektoriai, sukursiantys bendrą 160 tūkst. ansiliumenų šviesos srautą, o tai prilygsta 60-imčiai vienu metu veikiančių buitinių projektorių. Visa renginiui naudojama įranga buvo specialiai atgabenta iš užsienio.

Ypatingomis ir šventiškomis 3D pasakos projekcijomis bus galima grožėtis ilgiau negu praėjusiais metais – pasaka bus rodoma nuo gruodžio 25 d. iki pat paskutinės metų dienos – gruodžio 31 d. Kiekvieną vakarą bus rodoma po 3 kalėdinės pasakos seansus: 17.00 val.; 18.15 val. ir 20.00 val.

Pagrindinę miesto aikštę stebėti 3D kalėdinės projekcijos kasmet užplūsta šeimos su vaikais, giminėmis ir draugais iš visos Lietuvos, taip pat – reginiu norintys pasigrožėti turistai iš viso pasaulio. Pirmą kartą prieš trejus metus ant Arkikatedros didžiosios sienos parodyta Kalėdų pasaka sulaukė beveik 200 000 žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)