„Pirmą kartą TV Bokštas lempučių girliandomis nušvito sutinkant 2000-uosius ir sulaukė didelio tiek Lietuvos ir kitų pasaulio šalių žiniasklaidos, tiek vilniečių ir miesto svečių dėmesio. Nuo to laiko be spindinčio bokšto nepraeina nei vienos Kalėdos Vilniuje. Ir kiekvienais metais stengiamės, kad ši aukščiausia ir netikėčiausia pasaulio eglė atrodytų vis naujai ir vis įspūdingiau“, – modernų sprendimą grindė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Po įspūdingų fejerverkų sostinės gyventojai ir svečiai taip ir nesulaukė lazerių dekoracijų.

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras atstovė spaudai Jorūnė Juodžbalytė teigė, kad dėl pasikeitusių oro sąlygų iš pradžių buvo nedidelių techninių nesklandumų, kurie buvo operatyviai išspręsti.

Po valandos dekoracijos su lazeriais jau veikė.

Kaip teigė J. Juodžbalytė, kad modernios dekoracijos išryškėtų visu grožiu reikia darganos ar krentančio sniego. Skaidriu oru lazeriai neleidžia matyti viso dekoracijų grožio.

Kviečiame pasigerėti fejerverkų nuo televizijos bokšto akimirkomis DELFI galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (463)