Ingredientai
Džiovintos slyvos
100
g
Džiovintos datulės
100
g
Graikiniai riešutai
100
g
Razinos
100
g
Medus
1
šaukštas
Šokoladas
50
g
Cukraus pudra
2
šaukštai
Kokoso drožlės
2
šaukštai
Kokoso drožlės
2
šaukštai
Gaminimo eiga
Džiovintus vaisius nuplaukite, išmirkykite ir stambiai sumalkite. Sudėkite medų ir gerai išmaišykite. Suformuokite nedidelius kamuoliukus ir išvoliokite juos cukraus pudroje arba kokosų drožlėse. Arba nedidelę skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite į ją paruoštą masę (2 cm. storumo sluoksniu), išlyginkite ir padenkite tirpintu šokoladu.
Atvėsus šokoladui, supjaustykite keturkampiais gabaliukais.
Atsiliepimai