Tie visi komentarai apie „Šok su manimi“ projektą yra visiška nesąmonė. Tai kodėl jūs žiūrite šitą laidą, jei ji jums nepatinka? Kodėl žiūrite į žmones, kuriems jaučiate antipatiją? Jei nepatinka, perjunkite kanalą ir bėda baigta.

„Šok su manimi“ tikriausiai dažnam asocijuojasi su J.Smoriginu, M.Šalčiūte, A.Landau ir kitais. Taip yra todėl, kad šie žmonės moka atkreipti į save dėmesį visokiais būdais. Nesu aš nei prieš juos, tačiau nesu ir už juos, tiesiog manau, kad kiekvienas iš mūsų renkamės savo ar savo vaikų kelią.

Nepatinka laida? Niekas netrukdo perjungti kanalo. Nenorite, kad vaikai tai žiūrėtų? Taip pat niekas nedraudžia perjungti kanalo. Mano nuomone, žmonės patys save erzina, nes jei nenorėsi kažko matyti, tai ir nematysi.

Man taip pat dauguma Lietuvos šou verslo asmenybių nepatinka ir liaudiškai tariant, na, negaliu į juos žiūrėti. Todėl aš juos tik ignoruoju, nes jei kažkur imsiu ir rašysiu kažkokius pasipiktinimus apie juos ar kažkokias laidas, man nuo to geriau nepasidarys. O tokiu atveju kaip tik susigadinčiau nuotaika visai dienai.

Mačiau straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad žmogus be pramoginių laidų žiūrėtų operas ir dokumentiką. Noriu pasakyti, kad tokias laidas tikrai rodo, ir ne tik tokias, bet ir pažintines. Nereikia čia lieti nuoskaudų, kad nėra ką žiūrėti... Pabaigoje norėčiau pasakyti – gyvename pasaulyje, kokį patys ir sukuriame. Jei Jūs būsite „liūdni ir pikti debesėliai“, tai aplink jus tik ir lis lietus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo nuomone apie Lietuvos televizijas? Laukiame Jūsų minčių žemiau: