Ir čia, mano galva, prasideda tikra afera. Viskas paaiškėja sukūrus dvi vyriškas anketas. „Abu“ vyrukai iš vieno miesto, abu panašaus amžiaus, abu gali būti ir be nuotraukų. Viskas vyksta taip: abiems jiems parašo ta pati mergina, paklausia, ar sudomino. Iškart lyg nekantraudama parašo ir antrą žinutę „Mm“. Žinutės identiškos.

Vyrukas kažką atrašo. Tada gauna atsakymą iš jos, tačiau jo perskaityti jau nebegali, nes neturi VIP narystės!

Vyrukas jau „užkabintas“, sunku atsispirti tai žaviai mergaitei, kuri jau „ranka beveik pasiekiama“. Įdomu, ką gi ji ten parašė? Narystė ne pigi, bet gal verta? Būtų galima galvoti, kad gal tai sutapimas, gal ta mergina tiesiog ieško nuotykių, jei ne dar 5 merginų laiškai, kurios parašo „abiems vaikinams“ ta pačia eilės tvarka, lygiai tuo pačiu metu – „minutė į minutę“.

Būtų įdomu, ką tos gražuolės parašė, bet, deja, neturime VIP narystės... Peršasi mintis, kad tos merginos – ne merginos, o tiesiog programa, skirta sugundyti vyrukams ir melžti iš jų pinigus. Neblogas rinkodaros triukas...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo pasakojimu? Jūsų istorijų laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pažintis“. Taip pat rašinius galite siųsti naudodamiesi žemiau esančia nuoroda: