O kad mažių kiti katinai sumušė, tas lėkė kažkur, išsilupo nagą, šis pradėjo pūti, negalėdamas normaliai lakstyti ir gintis kažkur įlindo, persipjovė pilvą – nė motais. „Juk katės gyvybingos: pačios ėsti susiranda, išgyvena Černobylio sąlygomis! A, dar gi tos 9 neišsenkančios gyvybės!“

Ar mes ne primatai taip mąstydami, ar pasaulyje visai nebeliko vietos žmogiškumui? Nepaisant to, kad jau tikrai nebėra kur dėti visų tų ligoniukų, šito palikti negalėjome. Vėl paimtas, vėl gydomas. Išoperuotas nagas, sutvarkyta pūvanti, siaubingai skausminga žaizda, susiūtas pilvas. Kas šitaip galėjo pasielgti su vargšu gyvūnu, neaišku. Žinoma, tik kad tas kažkas, kas Vingio parke paleido bejėgį mažylį, atsikratė problemos ir vargu, ar apie tai bent sykį prisiminė.

Vingiukas – tobulas, mažas, maždaug 4-5 mėn. katinukas. Labai draugiškas, mielas, švelnus linksmuolis. Žmogus jam – geriausias pasaulyje draugas, dėmesys – didžiausia ir brangiausia dovana. Dėk prie širdies šį katinėlį, tuoj pasidarys lengviau, ramiau, geriau.

Jei priglausite Vingiuką, kasdien turėsite mylintį, Jūsų iš darbų grįžtantį, laukiantį draugą, kartu gaminantį vakarienę ir ištikimai visuomet būnantį šalia. Vingiukui reikalinga globa iki padovanojimo, o dar geriau – tikri nuolatiniai namai! Šiuo metu Vingis Vilniuje, tačiau, jei reikėtų, ieškotume transporto ir į kitus miestus. Taip pat būsime dėkingi, jei prisidėsite prie gydymo ir išlaikymo, skola už katinėlio išlaikymą jau dabar siekia daugiau nei kelis šimtus...Ačiū.

Mūsų kontaktai – tel.nr. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.