„GLE Coupe“ yra sukurtas pagal ML-klasės visureigį. Jis pasižymi agresyvia išvaizda ir nuožulnėjančia stogo linija, kuri suteikė kupė automobilio įvaizdį. Naujokas bus panašių išmatavimų kaip ir X6 – ilgis sieks 4,90 m, plotis – 2,03 m, aukštis – 1,73 m, o važiuoklės bazė – 2,92 m.

Tai bus pirmasis šios markės modelis, kurio pavadinimas sukurtas pagal naują „Mercedes“ sistemą. Ji numato, kad visi padidinto pravažumo automobiliai bus vadinami GL, o raidė E šiuo atveju rodo ryšį su vidutinio dydžio E-klasės modeliu.

Iš pradžių naujokas bus siūlomas su vienu iš kelių variklių – „GLE 350 d 4MATIC“ turės 3.0 l, 258 AG dyzelinį variklį, o „GLE 400 4MATIC“ modelis bus komplektuojamas su V6 333 AG benzininiu motoru.

Jau žinoma, kad „GLE Coupe“ turės ir sportišką AMG versiją – „GLE 450 AMG“. Šis modelis turės V6, dviejų turbinų 3.0 l variklį, kuris išvysto 367 AG ir 520 Nm.

„GLE Coupe“ debiutas numatytas kitą sausį Detroito automobilių parodoje. Šis modelis bus gaminamas „Mercedes-Benz“ gamykloje Alabamoje (JAV), o Europą pasieks 2015-ųjų viduryje.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)