Ir ji privalo įvykti, Kalėdos - dovanų metas. Tik spėk ką nors jiems atnešti ir padėti ne vietoj, ir jau girdi, kaip už kampo kikena nugvelbę, kas jiems priklauso.

Tad laukiame visų, kas nori pabendrauti, kas nori tiesiog apsižvalgyti, kas nori viską pamatyti iš arti, kas nori pabūti su šunimis, o gal su katytėmis, bei tų, kas nori prisidėti prie šventės artėjimo, kad ne tik žaisliukai puoštų prieglaudos kambarėlius, bet kad jų širdelės butų kupinos džiaugsmo.

Mes įsikūrę Rasų g. 39. Atvirų durų dieną lauksime jūsų nuo 13 iki 18 val.

P.S. Jeigu nesugalvojate, kuo galite prisidėti, bet norite atvykti su dovanomis, parašysime trumpai, ko mums labiausiai reikėtų ir ką naudojam dažniausiai. Tai - maistas (Josera ir Brit (Astor), džiuvėsiai, kraikas katytėms (pigiau ir daugiau išeina biokuro granulės), želmenys, dideli šiukšlių maišai, maišeliai išmatom (naudojame paprastus maišelius, skirtus fasavimui), dubenėliai, pirštinės, nenaudojami, seni žaislai, nes jaunimo turime daug, o senimas irgi kaifuoja cypsindamas guminį paršioką, kramtalai, įvairūs plovikliai, šluostės, laikraščiai, šluotos, pavadėliai bei antkakliai, kačių tualetai, draskyklės, nameliai, talpos sausam gyvūnų maistui. O gal kas nors turite nebenaudojamų transportavimo boksų? Viskas, kas tinka dezinfekcijai, ir, žinoma, visa kita, ko reikia šunims ir katėms.

Labai laukiame Jūsų, labai tikime, kad šv. Kalėdos tikrai ateis į mūsų prieglaudėlę.

Iškilus klausimams skambinti
+370 65071786 Tautmilė
+370 60678764 Lina
+370 65538244 Simona