Reikės:
1 triušis (apie 1 - 1,5 kg),
3 morkos,
3 svogūnai,
citrininių pipirų,
muskatų,
druskos,
aliejaus.

Gaminimas:

Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų. Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.

Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės. Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Skanaus

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)