„Mūsų šeimoje svarbiausia Kūčios. Turime labai didelę giminę. Esame devyni anūkai. Kiekvienais metais susirenkam apie dvidešimt žmonių. Prieš Kūčių vakarienę einame pasivaikščioti į miestą. Esame tikintys, todėl po to einama į bažnyčią“, – pasakoja Greta. Mergina teigia, jog visiškai nesureikšmina kalėdinių dovanų: „Materialios dovanos yra menkniekis. Pinigai išmetami į balą.“

Projekto dalyvė tikina, jog kur kas svarbiau pasakyti gražų žodį. „Gaila, kad ne visi moka pasakyti gražių žodžių, nemoka džiaugtis kitų sėkme. Jei gražu – mes tylime, bet neduok, Dieve, negražu – iškart pradedame loti.“ Deja, bet vis dar tenka sutikti piktų žmonių, kurie pastebėję gabesnį už juos, iškart pažeria kritikos pliūpsnį. „Pamirškime savo ego. Kiek duosime – tiek gausime. Daugiau pozityvumo”, – šypsosi G. Kvederaitė.

#VisosEmocijos


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)