Teigiama, kad gruodžio 2 dieną iš Klivlendo „Cavaliers“ komandos atleistas amerikietis „jau pakeliui į Kauną“. Taip pat rašoma, kad krepšininku domėjosi Belgrado „Partizan“ klubas ir Kinijos komandos. Vieno šaltinio teigimu, serbai gynėjui pasiūlė per mažą pinigų sumą.

NBA lygoje W. Cherry spėjo sužaisti 8 rungtynes, kuriose aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 8 minutes ir pelnydavo 1,9 taško (22,2 proc. trit. met.). Įžaidėjas per rungtynes atkovodavo 0,6 bei perimdavo 0,8 kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir suklysdavo 0,5 karto.

NBA Vasaros lygoje 23 metų 183 cm ūgio W. Cherry per 25 minutes rinkdavo 12,8 taško, sugriebdavo po 4 atšokusius kamuolius ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus, pagal rezultatyvumą nusileisdamas tik Andrew Wigginsui ir Anthony Bennettui.

Praėjusį sezoną W. Cherry vilkėjo „Canton Charge“ ekipos marškinėlius ir sužaidė 18 rungtynių NBA plėtojimosi lygoje (NBDL), kur įmesdavo 11,6 taško, atkovodavo 3,7 bei perimdavo 1,4 kamuolio ir atlikdavo 4,5 rezultatyvaus perdavimo. Per atkrintamąsias varžybas įžaidėjo rodikliai buvo ženkliai geresni – 13,3 pelnyto taško, 5,3 atkovoto kamuolio ir 8,3 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)