Susitikimo pradžia šeimininkams buvo ypač nesėkmingai ir po tikslių Vladislavo Čurilkino (3 min.), Stanislavo Bostrovo (8 min.) ir Maksimo Aleksejevo (18 min.) smūgių svečiai pirmavo 0:3. Pirmo kėlinio pabaigoje rezultatą sušvelnino Andrejus Gornevas (18 min.), pasiuntęs kamuolį į savo vartus (1:3).

Antrame kėlinyje jau iniciatyva priklausė lietuviams, kurių gretose po du kartus pasižymėjo Marius Bezykornovas (28 ir 30 min.) ir Lukas Sendžikas (30 ir 31 min.), o pergalę įtvirtino į tuščius vartus kamuolius pasiuntę Arūnas Šteinas (40 min.) ir Arsenijus Buinckis (40 min.).

Šeštadienį antras turnyro rungtynes žais Estijos ir Latvijos rinktinės, o sekmadienį turnyrą baigs Lietuvos ir Latvijos komandų dvikova.

Ketvirtą kartą organizuojamose Baltijos taurės varžybose Latvijos rinktinė gins nugalėtojos titulą, kurį iki šiol iškovojo taurę visus tris kartus 2008, 2010 ir 2013 metais.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)