Tešlai:

150 g tikro sviesto
120 g cukraus
3 M kiaušinių
100 g miltų
100 g migdolų miltų
1 a.š. kepimo miltelių
50 ml pieno

Migdolų plutelei:

100 g migdolų plokštelių
75 g miltų
60 g cukraus
50 g sviesto
1/3 a.š. cinamono

Sviestą ištriname su cukrumi ir druska, mušame po vieną kiaušinį, beriame miltus. Supilame pieną ir gerai išmaišome. Tešlą supilame į kepimo formeles ir kepame 180 C orkaitėje apie 15-20 min.

Paruošiame migdolų plutelę: suberiame visus produktus ir juos išmaišome su išlydytu sviestu. Šiame mase aptepame iškepusius keksiukus ir kepame kelias minutes su viršutiniu orkaitės režimu, kol apskrunda. Skanaus!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)