Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia keletą pavyzdžių, kaip vyrai bando parodyti dėmesį antrajai pusei, bet jos to nekenčia.

1. Perka papuošalus, kurie patinka jiems. Žinoma, kad dauguma moterų mėgsta puoštis, todėl nenuostabu, kad mėgindamas maloniai nustebinti savo draugę kartais nuperkate jai kokį nors papuošalą. Tačiau atminkite, kad papuošalų yra pačių įvairiausių stilių ir tai, kas patinka jums, nebūtinai patinka jai. Jei ji jūsų dovanotą papuošalą skuba paslėpti rankinėje, greičiausiai jai jis visai nepatiko ir yra ne jos stiliaus.

Todėl kai praeinate pro juvelyrinių dirbinių parduotuvę atidžiai stebėkite savo mylimąją, kur link krypsta jos žvilgsnis, ir pirkite tik tai, ko ji iš tiesų nori. Rinkdami mylimajai papuošalą atkreipkite dėmesį, ką ji labiausiai mėgsta – auksą, o gal sidabrą, kokius papuošalus ji nešioja – kuklius ar didelius ir išraiškingus.

2. Bando išspręsti jos problemas. Jei tai ne vinis, kurį reikia įkalti, ar automobilio padangos, kurias reikia pakeisti, nesistenkite išspręsti jos problemų. Vyrai dažnai daro klaidą, mėgindami išspręsti mylimosios bėdas jei ši, pavyzdžiui, susipyko su drauge. Dažnai moterys apie savo bėdas pasakoja tik todėl, kad nori būti išklausytos ir suprastos, o ne todėl, kad gautų racionalų patarimą. Taigi viskas, ką jums reikia daryti, kai ji kitą kartą skųsis savo drauge, tiesiog klausytis.

3. Dovanoja asmens higienos reikmenis. Žinoma, moterims patinka dėmesys. Tikriausiai reta dailiosios lyties atstovė supyks, jei kad ir kasdien dovanosite jai gėlių. Tačiau visai kas kita, jei pradėsite jai pirkti drabužius, kvepalus, šampūną, ir panašius dalykus. Nuolat gaudama praktiškas dovanas ji gali jaustis kaip išlaikytinė. Sutikite, kad moteris pati turi nuspręsti, kokį šampūną jai naudoti. Juk, ko gero, nė viena moteris nenori būti kontroliuojama.

4. Įslenka į dušą neprašytas. Galbūt jūs manote, kad tai labai seksualu, nes primena suaugusiems skirtų filmų scenarijų, tačiau atminkite, kad jai viskas gali atrodyti kiek kitaip. Deja, gyvenimas nėra kino filmas ir tokie gestai ne visada gali baigtis romantiškai. Galbūt ji tuo metu depiliuojasi kojas ar dažosi ir tikrai nenori, kad jūs tai pamatytumėte. Todėl jei ketinate ją šitaip nustebinti, prieš atidarydamas vonios duris, įspėkite.

5. Rūpinasi, kodėl ji užtruko darbe. Jums atrodo, kad mylintis vyras privalo domėtis, kaip sekasi jo mylimajai ir rūpintis, kad ji grįžtų namo saugiai, jei užtruko darbe. Tačiau rūpestį derėtų rodyti atsargiai. Pavyzdžiui, jei ji parašo, kad grįš vėliau, o jūs puolate ją klausinėti, kur ji, su kuo ir ką veikia, toks elgesys gali atrodyti kaip perdėtas pavydas. Galbūt jūs tiesiog rūpinatės, kad jai nieko nenutiktų ir kad saugiai grįžtų namo, tačiau stenkitės ja pasitikėti ir nebūti per daug priekabus. Juk priekabumas erzina kiekvieną.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!