Nude makiažas

Vis dar nuo podiumų pjedestalo nenulipantis nude makiažas tinka ir šventėms. Tokio makiažo tikslas, kad moteris atrodytų pailsėjusi, gaivi ir natūraliai graži. Pagrindiniai nude makiažo principai nesudėtingi, bet efektingi.

Gerai paruošta veido oda, lengvi šešėliai, švelniai paryškintas antakių linkis, rausvos, persikinės ar kūno spalvos lūpos, nedidelis sluoksnis blakstienų tušo- tai viskas, ko reikia. Svarbiausia, kad pasirinktos spalvos atitiktų natūralias žmogaus spalvas.

Spalvos!

Pagal rytų horoskopą, artėjančių 2015-ųjų metų spalvos- mėlyna ir žalia, todėl jos puikiai tiks Naujametiniam makiažui. Makiažo meistrė pastebi, kad itin prabangiai makiaže atrodo smaragdinė ir indigo spalvos. Taip pat galite rinktis šio sezono topų topą- violetinę spalvą ir jos atspalvius: bordo, burgundiško vyno, baklažano ar alyvinę.

Patobulintas Smoky

Jau klasika tapusiu padūmavusių akių makiažu galite pasipuošti ir per šventes. „Tiesa, šiuo laikotarpiu reikia neapsiriboti vien juodu makiažu, o pagyvinti jį itin madingomis violetine, mėlyna ar žalia spalvomis“,- pataria vizažistė B.Pajedienė.

Teminiai vakarėliai

Teminiai vakarėliai- vieta eksperimentuoti, žaisti spalvomis ir išdrįsti atrodyti kitaip. Paprašykite, kad vizažistė papuoštų jūsų makiažą deimantukais, žėručiais ar kitomis dekoratyviomis detalėmis ir tikrai nenusivilsite!

Dar keletas patarimų

Jei planuojate vakarėlį pirtyje ar baseine, nesisielokite, kad negalėsite pasidaryti proginio makiažo. B.Pajedienė išduoda paslaptį, kad makiažą galėtų atlikti itin vandeniui atspariomis priemonėmis, kurios atlaikys bet kokį karštį ir drėgmę ir jūs atrodysite nepriekaištingai visą vakarą.

Nepamirškite: tam, kad susikurtumėte įspūdingą šventinį įvaizdį, būtina ir šventinė šukuosena.

Elegantiškas šukuosenas seminaro metu sukūrė „Estetikos studijos“ plaukų meistrės Giedrė Daukšaitė ir Jovita Vaitekūnaitė.

Modeliai - grupės MAGNIT merginos

Makiažas Birutė Pajedienė
Nuotraukos Inesos Čekolis-Ščiočinos
Aksesuarai Inesos Čekolis-Ščiočinos
Šukuosenos Giedrės Daukšaitės ir Jovitos Vaitekūnaitės („Estetikos studija“)


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)