Argentinietis apie tai pranešė dvikovai teisėjavusiam Davidui Fernandezui Borbalanui, tačiau arbitro reakcija nustebino daugelį žurnalistų ir apžvalgininkų - L. Messi prieš save išvydo geltoną kortelę. Teisėjas tai traktavo kaip laiko vilkinimą.

Beje, šioje dvikovoje „Barcelona“ klubo lyderis ryšėjo ir komandos kapitono raištį, tad turėjo teisę užkalbinti arbitrą bei pranešti jam apie incidentą.

Katalonijos ekipa raštišką apeliaciją pateikė Ispanijos čempionato Varžybų komitetui. Jei šis nuspręstų, kad geltona kortelė L. Messi yra parodyta teisingai ir arbitro sprendimo neatšauktų, „Barcelona“ komanda gali pateikti antrą protestą Apeliacijų komitetui, kurio sprendimas būtų galutinis.

„Valencia“ klubas išplatino oficialų pranešimą, kuriame pažadėjo rasti ir nubausti butelį sviedusį chuliganą. Teigiama, kad iš jo bus atimta teisė iki gyvos galvos lankytis „Mestalla“ stadione.

DELFI primena, kad po šios pergalės FC „Barcelona“ nuo pirmaujančio Madrido „Real“ (33 tšk.) klubo atsilieka tik dviem taškais.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!