Londono koliziejuje vykusio renginio metu iš pop žvaigždės mados dizainere tapusi V. Beckham buvo pagerbta „Geriausio prekės ženklo“ („Best Brand“) prizu. Buvusią merginų grupės „Spice Girls“ narę lydėjo jos vyras Davidas Beckhamas, kuris vos prieš dvi dienas buvo patekęs į automobilio avariją.

D. Beckhamas ir jo vyriausias sūnus Brooklynas šeštadienį pateko į avariją, kai sportininko vairuojamas automobilis susidūrė su kita transporto priemone. Per avariją nė vienas jų nebuvo rimtai sužeistas, tačiau patyrė didelį šoką.

Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas

Apdovanojimą priimanti V. Beckham emocijų neslėpė: „Oho, ačiū. Aš taip didžiuojuosi būdama brite ir nepaprastai didžiuojuosi sukūrusi savo prekės ženklą Jungtinėje Karalystėje. Noriu padėkoti savo komandai. Visus jus labai myliu ir tai yra jums visiems“.

Mados dizainerė taip pat padėkojo savo sutuoktiniui ir šeimai sakydama: „Nuo to „Spice Girls“ persirengimo kambario mes nuėjome ilgą kelią. Davidai, tu kiekvieną dieną mane įkvepi. Tu mane palaikai. Dievinu tave, savo vaikus ir savo tėvus. Tu mane myli besąlygiškai“.

Juostų apie Harį Poterį žvaigždei Emmai Watson buvo įteiktas „Britų stiliaus apdovanojimas“ („British Style Award“), kurį jai perdavė pernai metų šio prizo laimėtojas, grupės „One Direction“ dainininkas Harry Stylesas.

Konkuravusi su tokiomis žvaigždėmis kaip Kate Moss, Davidas Beckhamas ir George'o Clooney žmona Amal Alamuddin, E. Watson padėkojo britų mados industrijai už „paramą mano karjerai“ ir tai, kad buvo „leista man atrasti save iš naujo“.

Poppy Delevingne kartu su kolegėmis modeliais Karlie Kloss ir Joan Smalls įteikė jaunesniajai seseriai Carai Delevingne „Metų modelio“ („Model of the Year“) apdovanojimą, o amerikietiškojo žurnalo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour už savo ilgametį indėlį mados industrijai buvo pagerbta „Išskirtinių pasiekimų“ („Outstanding Achievement“) apdovanojimu.
Renginyje taip pat dalyvavo Rihanna, Rita Ora, Anna Kendrick, Lily Allen, Suki Waterhouse, Kylie Minogue ir Nicole Scherzinger.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)