Todėl pasikeitus lobio suvokimui dauguma Jūsų, vyrai, pradėjo siekti praturtėti ne tuo keliu, kuriuo, mes moterys, norime matyti Jus keliaujančius.

Kadangi pati esu moteriškosios lyties atstovė, vidutiniškai ketvirtadalį gyvenimo nugyvenusi būtybė, noriu tarti savo nuomonę. Mums, moterims, mažiausiai rūpi Jūsų išsipūtusi piniginė (na, ne visoms, bet noriu tikėti, kad daugumai), garsiausios firmos kvepalai, marškinių etiketės, kurios (po velnių) bet kokiu atveju lieka vidinėje pusėje ar automobilių markės. Mums, moterims, rūpi milijonai, tik jie kitokie nei tie, kurie dažniausiai yra laikomi Jūsų banko sąskaitose, mieli vyrai.

Tiesa ta, kad didžiausi Jūsų lobynai slypi sieloje. Jie akimis nematomi, rankomis (deja) neapčiuopiami, bet svarbiausia, kad jie yra jaučiami širdimi. Žinoma, jais negalite nupirkti mums pilių, prabangiausių automobilių, tolimiausių kelionių į Havajus, bet šiais milijonais Jūs galite užkariauti draugus, artimuosius ar stipriausius jausmus iš mūsų, moterų, visoje galaktikoje.

Ne paslaptis, kad mylime ir už tokius mažus niekučius kaip mielus blizgančius žiedelius, kuriais galime pasipuošti prieš Jus. Juk mes ir esame moterys, norinčios vesti iš proto Jus, tikruosius vyrus. Mes, pasaulio trapioji grandis, mėgstame ir gėlių aromatą švariuose namuose ar visiškai atsitiktinai rastą dovanų kuponą naujai suknelei. Kad ir kaip bebūtų, visa tai – smulkmena prieš tai, ko mes iš Jūsų išties norime.

Turtas, kuris išties mums rūpi, yra Jūsų atsidavimas. Nuoširdus, bet ne perdėtas rūpinimasis kiaurą parą, iki gyvenimo pabaigos. Tai, ką galima nupirkti šlamančiais, mūsų neprivers pasijusti taip, kaip Jums visiškai už dyką prieinami dalykai – padovanotas šiltas komplimentas, arbatos puodelis su citrina šaltą vakarą ar tvirtas apkabinimas.

Tikiu, kad visi Jūs, vyriškosios lyties atstovai, savo prigimtimi jau esate gimę milijonieriais, tik galbūt suvokimu skiriatės tarpusavyje. Kad ir kaip bebūtų, didžiausias turtas nėra materialus, nuperkamas ar pasisavinamas, tikruosius lobynus Jūs galite išugdyti savo sieloje tikėjimu ir neišsenkančia vyriška valia. Tai – kelias, kuriuo norime matyti Jus einančius.

Sako, kad gražiausia moteris yra ta, kuri puošiasi už jokius pinigus nenuperkamu papuošalu – šypsena. Mes norime būti laimingos paprasčiausiu būdu – žinojimu, kad esame Jūsų pasaulis. Didžiausi milijonai nėra įvardinami suma, Jūsų milijonai glūdi Jūsų sieloje. Metas suvokti, kad mes, moterys, mylime tikrus vyrus, o ne tik vyriškos lyties atstovus.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

„Gėriu sotus ilgai nebūsi“, – yra rašiusi DELFI skaitytoja, pasipiktinusi merginų materializmu besiskundžiančiu vaikinu. Tąkart buvo užvirusi didžiulė diskusija tarp skaitytojų – ar meilei reikia pinigų?

Ji netyla iki šiol – viešojoje erdvėje nuolat diskutuojama apie įžymias moteris, pasirenkančias turtingus vyrus, dailius vaikinus, besirenkančius brandžias, tačiau daug gyvenime pasiekusias moteris. Ar šie žmonės tikrai laimingi?

Diskutavusių apie savo patirtį, pinigų svarbą, dalijusių patarimus dabar norime paklausti kito – ar esate patyrę meilę, kuriai pinigai trukdė? Prašome pasidalinti patirtimi, ar turtingas vyras ar moteris tikrai buvo Jūsų raktas į sėkmingą gyvenimą – gal pinigai tik trukdė arba privertė jaustis nepilnaverčiu?

Paneikite mitą, kad turtingas gyvenimas garantuoją ir laimingą – su mylimu žmogumi pašonėje. Padėkite jauniems vaikinams ir merginoms nesusivilioti kito žmogaus turtais, papasakodami savo istoriją. Laukiame Jūsų pasakojimų ir patirčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Turtas“.

Vienam žmogui padovanosime trijų mėnesių žurnalo (pasirinktinai – „Panelė“, „Tavo vaikas“, „Cosmopolitan:, „Moteris“, „Mano namai“ arba „GEO“) prenumeratą. Laimėtojas bus paskelbtas gruodžio 3 d.

Laiškus galite siųsti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Klaida“ arba naudodamiesi nuorodomis žemiau: