Teniso mėgėjai, žaidžiantys iki penkerių metų, varžėsi „Challenge“ taurės mačuose. Šioje pradedančiųjų grupėje neįveikiami buvo Vaidas Sliesoraitis ir Nerijus Katilius, turnyro finale po permainingos kovos rezultatu 4:6, 6:4, 10:4 įveikę Edvino Dovydaičio ir Martyno Jocio duetą. Trečią vietą užėmė Dainius Burneika ir Nerijus Žilius.

Stipresnėje grupėje dėl „Power“ taurės visas keturias pergales iškovojo ir nugalėtojais tapo Giedrius Gečiauskas ir Gytenis Balčiūnas. Antra vieta tenkinosi Tomas Šeikis ir Markas Osewoldas, o trečia – Martynas Narkauskas ir Tomas Šalkauskas, mažajame finale rezultatu 6:4, 6:2 nugalėję Raimondo Štreimikio ir Gedimino Purono porą.

Stipriausios grupės – „Masters“ taurės – varžybose vyko itin gražios ir atkaklios kovos. Čia čempionais tapo Vaidas Bielinis ir Tomas Bagdanskis. Antrosios vietos laimėtojai – teniso trenerė Skaistė Bražėnaitė ir Dainius Vasiliauskas – jiems stipriau pasipriešinti sugebėjo tik antrame sete, kai prireikė žaisti pratęsimą. Vis dėlto pergalę rezultatu 6:2, 7:6(2) šventė T. Bagdanskis ir V. Bielinis.
Treti liko Irmantas Rimas ir Paulius Bortkevičius.

Vyriausiųjų žaidėjų „Masters+“ grupėje nugalėtojais tapo Arūnas Keserauskas ir Audrius Kubilius, antrąją vietą iškovojo Liutauras Radzevičius ir Darius Čeledinas, o trečiosios vietos prizininkais – Saulius Stripeika ir Leonidas Šinkarenko.

Moterų taurės varžybose nugalėto nuolatinės įvairių teniso turnyrų dalyvės Daiva Uosytė ir Jūratė Nedzinskienė, finale rezultatu 6:4, 7:6 (7:5) palaužiusios Audros Stankevičienės ir Audronės Narkauskienės porą. Trečios buvo Violeta Stripeikienė ir Viktorija Radzevičienė.

Po turnyro finalų dalyvių laukė nuotaikingas apdovanojimų vakaras. Jo metu dalyviai mėgavosi specialia muzikine programa ir vakaro vedėjo Tomo Langvinio paruoštomis staigmenomis.

Kviestinis dvejetų teniso turnyras „MG Baltic taurė 2014“ vyko jau antrus metus. Turnyro metu penkiose skirtingose grupėse buvo sužaista daugiau nei 80 mačų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)