Pagrindui reikės:

340 g sausainių
175 g sviesto

Sausainius susmulkinti iki trupinių ir išminkyti su minkštu sviestu.
Masę iškloti formoje, aš naudojau 28 cm.

Įdarui:

grietinėlės 30% 400 ml
citrinos sultys ir žievelė
kondensuoto pieno 380 g

Grietinėlę išplakti iki standumo, rankom sukant įmaišyti sutirštintą pieną, citrinos sultys ir žievelę.
Supilti ant sausainių masės.

Į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę dedame pyragą ir kepame tik 8 min. To pilnai pakanka.

Atvėsiname pyragą kambario temperatūroje ir dedame dvylikai valandų į šaldytuvą.

Taip dvylikai, per tiek laiko pyragas subręsta.
Išėmus puošiame pagal fantaziją arba skubame valgyti nepuoštą :)

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)