„Cherokee“ yra vienas rimčiausių visureigių „Metų automobilio 2015“ konkurse. Jis turi visų varančiųjų ratų sistemą ir galimybę atjungti galinį tiltą taupesniam važiavimui. Ši sistema automatiškai reaguoja į kelio pasikeitimus ir išvažiavus iš bekelės atgal į miestą be vairuotojo įsikišimo įjungia dviejų varančiųjų ratų pavarą. „Jeep Cherokee“ įrangos komplektacijų sąraše yra trys pasirinkimai – „Longitude“, „Limited“ arba „Trailhawk“.

„Jeep Cherokee“ kaina Lietuvos rinkoje prasideda nuo 119 000 litų (34 465 eurų), o „Metų automobilio 2015“ komisija bando versiją, kuri įkainota 151 465 Lt. Ji komplektuojama su 3.2 litrų darbinio tūrio 272 AG benzininiu varikliu ir 9 laipsnių automatine transmisija.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)