Tačiau jis neslėpė, kad pergalę iškovoti bus labai sunku. „Neptūnas“ namuose serbus nugalėjo rezultatu 83:81.

„Ši komanda išvykoje ir namuose yra tarsi dvi skirtingos ekipos. Namuose jie žaidžia daug energingiau, regis, galėtų nukauti net NBA ekipą. Aišku, jiems ypač padeda sirgaliai, kurų susirenka per 20 tūkst. Ir tai, kad mes juo jau nugalėjome, jiems gali tapti papildomu stimulu dar geriau kovoti, siekti revanšo“, - dėstė K. Maksvytis.

Tačiau jis teigė, jog „Neptūnas“ yra parengęs kelis taktinius sprendimus, kuriuos bandys realizuoti varžybose.

„Pagrindinis mūsų uždavinys sustabdyti jų aukštaūgį Bobaną Marjanovičių ir įžaidėją Marcusą Williamsą. Jie yra serbų komandos variklis, o kiti tik padeda. Jų milžiną Klaipėdoje mums sekėsi uždengti, nors ir ūkiškai susispaudus po krepšiu, gal tai pavyks ir Belgrade“, - vylėsi K. Maksvytis.

„Crvena Zvezda“ Eurolygoje yra iškovojusi tris pergales – tiek pat, kiek ir „Neptūnas“.

„Esame apylygės komandos, nieko nebijome nei varžovų, nei jų sirgalių. Tik, aišku, kiekvienas mūsų turės padirbėti su savimi, kad sugebėtų atsiriboti nuo tų sirgalių, nes jie tikrai stengsis mus išvesti iš pusiausvyros“, - svarstė „Neptūno“ žaidėjas Justas Sinica.

Jo nuomone, laimės ta komanda, kuri geriau ginsis ir įmes daugiau taškų. „Vykstame laimėti, o kaip išeis, žiūrėsime“, - teigė J. Sinica.

Į Belgradą su komanda trečiadienį skris ir „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika, tačiau dar neaišku, ar jis galės padėti varžybose.

„Per paskutiniąsias Eurolygos rungtynes Martynas pasitempė šlaunies raumenį. Šiandien (antradienį – DELFI) jis treniravosi, tačiau ne viskas yra gerai. Todėl ir kyla klausimas, ar Belgrade jis galės išbėgti į aikštelę“, - neslėpė K. Maksvytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)