Viena stipriai plaka krūtinėje ir nori mylėti, o kita džiugina akį, taip išmarginusi jos kailiuką (lyg turėtų širdies formos tatuiruotę ant šono). Todėl ir praminėme ją Širdele.

Vieną vakarą namo vykusi mergina staiga vidury gatvės pastebėjo mažutę katytę, kuri sau iškėlusi uodegą keliavo niekur neskubėdama. Širdelės širdelė vos nesustojo, kai jos nenorėjo praleisti ir vos nesuvažinėjo dvigubas autobusas! Važiavusi mergina nebegalėjo žiūrėti, numatydama baisią mažylės kelionės pabaigą, todėl palikusi automobilį vidury gatvės ir rizikuodama susilaukti kitų vairuotojų nemalonės, puolė gelbėti katytę. Išgelbėjo!

Dabar Širdelė jau saugi savo gelbėtojos močiutės laikinoje globoje. Deja, čia mažylė pasilikti negali, jai reikia namų ir šeimininkų, kurie turėtų sveikatos ja rūpintis jos visą gyvenimą. O Širdelė – be galo jauki, tokia kaip ir jos vardas. Draugiška, nebijanti žmogaus, priglausta prie kitos, žmogiškos širdies, iš karto puola garsiai murkti. Ji ir žaisminga, ir tvarkinga, ir greita, ir mokanti pabūti ramiai, tiesiog nuostabi katytė ir jos būsimiems šeimininkams pasiseks turėti tokią puikią draugę!

Jei galite Širdelei padovanoti namus, skambinkite jos gelbėtojai Austei tel.nr. 8 615 62 138 arba „Naminukams“ tel.nr. 8 648 30077 (Vilnius)!