Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Majonezas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Vanduo 1 stiklinė
Padažas Adžika 1 šaukštas
Grietinė 2 šaukštai
Majonezas 2 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 4
Paprasta, skanu ir sotu.

Gaminimo eiga

Smulkiai supjaustytus svogūnus pakepinti. Morką sutarkuoti smulkia tarka ir apkepinti kartu su svogūnais. Kepant morkas ir svogūnus juos galima paskaninti prieskoniais.

Ryžius išvirti.

Faršą sumaišyti su ryžiais, morkom, svogūnais, majonezu, įberti druskos, prieskonių. Suformuoti nedidelius kukulius ir dėti juos į kepimo formą. Sumaišyti padažo ingredientus ir užpilti kukulius. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 50 min.

Kepimo pabaigoje foliją nuimti ir dar apie 5-10 min. pakepti, kad gražiai apskrustų. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai