Su bendradarbėmis davėme jai paėsti, paglostėme, pakalbinome. Vėl trispalvė gražuolė į svečius atklydo po savaitės. Pastebėjome, kad dešiniajame šone prie priekinės kojos yra atvira pūliuojanti žaizda. Griebiau katytę glėbin ir bėgte nubėgome į veterinarijos kliniką.

Ten katytę apžiūrėję specialistai pasakė, kad kur yra žaizda, yra ir auglys, reikia operuoti. Kitą dieną katytę nunešiau operuoti. Gydytojas sakė, kad operacija pavyko gerai, darinys pašalintas visiškai. Šiuo metu Gilė jaučiasi puikiai, siūlai ištraukti, nukirminta, nublusinta ir paskiepyta.

Katytei apytiksliai 6 metai. Ji maistui neišranki, kraiko dėžute naudojasi profesionaliai. Gilė labai gražutė, ilgakojė, švelni ir draugiška. Tikra manekenė-balerina. Šiuo metu jį gyvena kabinete, bet greitu laiku kabinetas bus užimtas ir Gilei vietos nebeliks. Todėl labai ieškome šiam spindulėliui namų. Visi gyvūnai neša laimę ir gerumą namams, kuriuose gyvena, ir žmonėms, kurie jais rūpinasi, o tokios trispalvės katytes kaip Gilė – dar truputį labiau.

Juk artėjant Kalėdoms taip gera turėti ką nors, jaukiai murkiančio šalia. Gilės globėjos telefonas yra 8-868-65194.