Ingredientai
Brie sūris (apvalus)
1
vnt.
Imbieras
gabaliukas
Medus
1
šaukštas
Obuolių actas
2
šaukšteliai
Tarkuota apelsino žievelė
1.5
šaukštelio
Druska
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Krekeriai
pakelis
Švieži vaisiai
300
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 200 °. Brie sūrį padėkite ant truputį riebalais pateptos kepimo skardos. Kepkite nuo 7 iki 9 minučių arba kol sūris tiesiog pradės tirpti.
Dubenėlyje sumaišykite medų, sutarkuotą imbiero šaknį, actą, apelsinų žieveles, rozmarinus ir druską. Pakaitinkite ant nedidelės kaitros kelias minutes, kol pradės tirštėti.
Iškepusį sūrį apliekite glazūra ir pabarstykite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Patiekite su krekeriais ir šviežiais vaisiais. Puikiai tinka prie vyno.
Daugiau patiekalų su sūriu receptų:
Atsiliepimai