Jos teigia, kaip yra nesunku save prižiūrėti, kaip sveika gyvensena tapo jų gyvenimo būdu ir kaip nėra sunku save kontroliuoti. Juk negi jos pripažins, kad jos yra TIK žmonės, kad yra moterys, kad kartais norisi šokolado, ledų ir saldžių kukurūzų jaukiai žiūrint filmą?

Juk NEGALIMA taip atsipalaiduoti, NEGALIMA mėgautis maistu, juk sustorėsi ir būsi stora karvė. O juk tu esi MOTERIS, tu gali save valdyti, save kontroliuoti, tu PRIVALAI turėti gražų kūną, juk vyrai myli TIK lieknas. Aš, aišku, ironizuoja.

Manau, normalūs žmonės tai suprato, tačiau kai kurios tai skaitydamos gali linksėti galvą ir kaip visišką tiesą priimti mano išsakytą ironiją. Lietuvoje labai daug gražių moterų, kurių gyvenimo tikslas yra atrodyti gražiai, turėti gražų kūną. Tiesa, po kažkiek laiko tokios merginos verkia, kad nesulaukia tikros meilės, kad vyrai jomis tik pasinaudoja ir pan.

Tai „labas rytas“, ko tu gali norėti, jei pati save pristatai tik kaip gražų kūną? Tada vyrai tik juo ir pasinaudoja. Daug, labai daug Lietuvos merginų visą dėmesį skiria tik savo išvaizdai, sportui, kaip jos pačios teigia – knygoms. Tiesa, toks knygos būna apie sveiką gyvenseną arba „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, kur esmė iri yra kūnas. Žodžiu, tokių gražuolių gyvenimas yra tik kūnas, kūnas ir kūnas, makiažo pamokėlės, sveika gyvensena (kur svarbiausia yra ne sveikata, o kilogramai), sportas, vyrų medžioklė, savęs bei savo fotomeninių darbų demonstarvimas viešuose tinklalapiuose.

Man gaila (ir be ironijos), labai gaila tokių merginų. Iš tikrųjų, tokios merginos yra labai nelaimingos, jaučia tuštumą, gyvena labai nuobodžiai, nes gyvenime niekas daugiau nerūpi, tik jos pačios ir pasaulio apgaudinėjimas, kad „esu nuostabi, įdomi ir laiminga, pavydėkit man“. Beje, įdomu, ką jos apgaudinėja, kad yra laimingos: save ar pasaulį ? Nes kai iš tikrųjų esi laimingas, kai gyveni įdomų ir prasmingą gyvenimą, tai savo suvalgyto sušio tikrai nedemonstruosi visam pasauliui. Na, arba tokios merginos tiesiog yra nuoširdžiai kvailos ir net nesuvokia, kokios jos apgailėtinos ir kaip nuobodžiai jos gyvena.

Jos nuoširdžiai tiki, kad yra pasaulyje gražiausios ir nulūžęs nagas ar išaugęs spuogas bei papildomas kilogramas yra didžiausios pasaulio tragedijos. Gaila tokių merginų ir pikta, kad tokios merginos gadina dar nesubrendusias merginas ir kitokias, įdomesnes mergaites verčia suvienodėti.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo nuomonę, ar iš tiesų grožio kultas griauna gyvenimus. O gal norite apginti merginas, kasdien į socialinius tinklus keliančias savon nuotraukas?