Šioje svetainėje siūloma įsigyti taip vadinamųjų naujųjų kinų kostiumus, kuriuos Azijos ir Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo (APEC) viršūnių susitikime praėjusią savaitę surengtoje vakarienėje Pekine dėvėjo JAV prezidentas Barackas Obama ir kitų šalių vadovai.

Tradicinį kinų ilgą apdarą su madinga aukšta apykakle šioje svetainėje galima įsigyti už 27 JAV dolerius (apie 75 litus), o aukštesnės kokybės kostiumų kopijos kainuoja beveik 800 JAV dolerių (2 218 litų), rašo CNN.

Šioje svetainėje galima įsigyti ir moteriškų apdarų, pavyzdžiui, ilgus moteriškus susagstomus švarkus ir tradicines ilgas gėlių motyvais siuvinėtas sukneles, kurias dėvėjo valstybių vadovės ir vadovų antrosios pusės.

Vienas iš šių drabužių pardavėjų patikino, kad šie apdarai sukurti, norint pademonstruoti pagarbą turtingai Kinijos istorijai ir senoms tradicijoms, kurių pagrindas – įvairumas, atvirumas ir tolerancija.

APEC 2014 m. Kinija. B. Obama, Xi Jinping, V. Putinas
Vis dėlto „naujojo kino kostiumą“ palankiai vertina toli gražu ne visi. Dalis populiaraus Kinijoje socialinio tinklo „Weibo“ vartotojų vertina šią idėją gana neigiamai. „Kostiumai atrodo kaip įkapės“, - savo nuomone pasidalijo tinklo vartotojas.

Kitas „Weibo“ vartotojas mano, kad „naujojo kino kostiumu“ pasipuošęs JAV prezidentas B. Obama priminė Wong Fei Hungą – populiarų kovos menų liaudies herojų.

APEC 2014 m. Kinija
Vis dėlto kol kas žmonės nedega noru įsigyti šių kostiumų: iki lapkričio 14 d. „Taobao“ pardavė tik septynis kostiumus, o brangiausio 800 JAV dolerių kainuojančio kostiumo kol kas įsigyti dar nepanoro niekas.

Kiekvienais metais APEC vadovai bendrai nuotraukai pasipuošia šalies, kurioje vyksta susitikimas, tradiciniais drabužiais. Šių metų susitikimo vadovų nuotrauka juokais pavadinta „kvailų marškinių nuotrauka“. 

Ankstesni APEC madų hitai ir nesėkmės

2013 m.Indonezija

APEC vadovai susirinko Balyje, kur atvykusiems šalių vadovams ir jų antrosioms pusėms buvo išdalinti tradiciniai šios šalies apdarai.

APEC 2013 m. Indonezija

2008 m. Peru
2008 m. Limoje surengto APEC viršūnių susitikime niekam nebuvo šalta, nes visi dėvėjo tradicinius šiltus pončus.

APEC 2008 m. Peru

2007 m. Australija
2007 m. Sidnėjuje susitikę APEC nariai ne tik priėmė Deklaraciją dėl klimato kaitos, energetinio saugumo ir švaraus vystymosi, bet ir gavo progą apsivilkti lietpalčius.

APEC 2007 m. Australija, G. Bushas, S. Chulanont  ir V. Putinas

2006 m. Vietnamas
2006 m. Vietname susirinkusieji pasipuošė šilkinėmis tunikomis, tačiau tradicinį galvos apdangalą pasimatavo tik Naujosios Zelandijos ministrė pirmininkė Helen Clark.
APEC 2006 m. Vietnamas
2005 m. Pietų Korėja
APEC 2005 m. Pietų Korėja
APEC 2004 m. Čilė, G. Bushas ir V. Putinas
2003 m. Tailandas
Tailandiečių šilko apdarai, siuvinėti auksu, 2003 m. Bankoke įvykusiame APEC viršūnių susitikime tikrai atrodė prabangiai.
APEC 2003 m. Tailandas

2002 m. Meksika
2002 m. APEC viršūnių susitikimas vyko Meksikoje, tačiau tik Naujosios Zelandijos atstovei Helen Clark buvo išduotas spalvotas drabužis – kitiems teko sniego baltumo marškiniai.

APEC 2002 m. Meksika
2001 m. Kinija
2001 m. Šanchajuje įvykusiame APEC viršūnių susitikime teko dėvėti tradicinį kinų šilkinį siuviniais puoštą apdarą.
APEC 2001 m. Kinija, Jiangas Zeminas ir Junichiro Koizumi
APEC 1994m. Indonezija, Billas Clintonas, H. M. Suharto ir T. Murazama