Dizainerė pasakoja, kad dvaro prabanga, jo interjero ir eksterjero spalvinė gama, persipynusi su šilta ir miela dvaro aura, tarsi prašyte prašėsi visa tai įamžinti rūbuose. Mintyse jau mačiau elegantišką moterį, mėgstančią ir norinčią atrodyti išskirtinai, suvokiant, kad graži išvaizda yra sėkmės garantas.

Kolekcijai naudoti audiniai - vilna, moheris, kašmyras, nėriniai.

Paltų, puspalčių, suknelių, sijonų siluetai dažniausiai prigludę, pabrėžiantys figūrą. Yra ir trapecijos bei kimono kirpimų. Per visą kolekciją nuvilnija šiuo metu dizainerės ypač pamėgta įstriža linija, puošianti tiek paltus, tiek sijonus, tiek palaidines.

Šioje kolekcijoje A. Bunikienė ypatingai daug dėmesio skyrė apykaklėms, kaip svarbiausiai sezono detalei.

Apykaklės puoštos audinės kailiu, dekoruotos nusiųtomis juostelėmis, žavingais užsegimais, imituojančiais kaspiną. Kolekciją „sušildo“ rankų darbo megztukai, puoštais vašeliu nertomis detalėmis. Rūbai nešiojami kasdien, tačiau nuo Audronės elegancijos, kaip juokauja pati dizainerė, ji niekur neketinanti pabėgti.

Kolekcija - DELFI fotogalerijoje. Fotografas Gediminas Gražys, asistentai - A.Lukšaitė, A.Kavaliauskas, modelis Ernesta Elzbergaitė, šukuosena - grožio namai „Pretty“, makiažas - Egle Mankutė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)