Pasak organizatorių Simonos Pajedaitės ir Birutės Pajedienės, daug po pasaulį keliaujanti ir naujausiomis tendencijomis besidominti meistrė ypatingą dėmesį pataria skirti veido odos gražinimui, spindesiui.

Dabar madinga natūraliai švytinti oda, kai sukuriamas sveikai drėgnos odos efektas, todėl nederėtų visiškai nuimti blizgesį nuo skruostikaulių, smakro.

Atliekant nuotakos makiažą svarbu nepamiršti, kad ji turi atrodyti graži ne tik realiame gyvenime, bet ir nuotraukose.

Abiturientės su makiažu neturėtų atrodyti per daug moteriškos, todėl klaidinga joms parinkti per daug ryškų ir intensyvų makiažą.

Elegantiško amžiaus moters makiaže vyrauja natūralios spalvos, negriežtos antakių ir akių linijos. Ypač sendina pilka spalva, todėl jos nederėtu rinktis makiažui, ypatingai vyresnio amžiaus moterims.

Seminare taip pat buvo pademonstruoti konkursiniai bei kūrybiniai šou makiažai.

Viso seminaro metu buvo akcentuojamos gudrybės, padėsiančios suprasti klientę, jos skonį ir lūkesčius, kad atliktas makiažas džiugintų tiek meistrę, tiek jos klientę. N. Naida seminare bendradarbiavo su „Estetikos studijos“ šukuosenų meistre Jovita Vaitekūnaite, kuri papuošė modelius įspūdingomis šukuosenomis ir padėjo įgyvendinti įvaizdžių idėjas.

Seminarą organizavo „Estetikos studija“.

Irmanto Kojelavičiaus ir Šarūno Kiliaus nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)