Padėkos laiške rašoma:

„Norime pasakyti DIDELĮ AČIŪ Magistralinės policijos 3 pulko vyr. inspektoriams p. Biago ir jo kolegai už didelę pagalbą kelyje Vilnius - Trakai lapkričio 08 d. 12 val. važiuojant iš Vilniaus į Gruožninkų kaimą Trakų r. pas giminaičius staiga nutrūko generatoriaus dirželis ir automobilis nebegalėjo toliau važiuoti. Kelyje prie automobilio stovėjome vyras, aš ir mūsų mažamečiai vaikai (3 metų sūnus Gabrielis ir 9 mėnesių kūdikis Radvilas). Iš virtinės automobilių, 20 minučių bėgyje, nei vienas nesustojo padėti.

Sustojus sidabrinės spalvos „Renault Laguna“ automobiliui, pamaniau, kad tai turbūt policijos pareigūnai ir buvau teisi. Jie paklausė kas nutiko ir skubiai mane su vaikais pasodino į tarnybinį automobilį, kad nesušaltumėme.

Tada pasisiūlė parvežti mus į giminaičių namus, nors jie buvo gana toli (apie 30 km). Buvo nesmagu trukdyti pareigūnų darbą, bet kūdikiui buvo laikas valgyti, jis buvo neramus ir pavargęs, todėl labai apsidžiaugėm ir sutikom. Vyras liko kelyje, o aš su vaikais parvežta į senelės namus.

Aš labai tikiuosi, kad jų vadai jų nebars ir neišskaičiuos nuostolių už mums suteiktą pagalbą. Labai norėčiau to, nes esu labai dėkinga ir pergyvenu, kaip viskas baigėsi.

Dar kartą visa mūsų šeima (mes, mūsų tėvai ir močiutė) dėkojame ir giriame pareigūnus už parodytą rūpestį ir pagalbą. Esame sužavėti nepriekaištingo jų darbo, kultūringo, mandagaus, malonaus ir šilto bendravimo ir požiūrio į savo tarnybą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)