Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 6 dalykus, dėl kurių vienišos moterys nerimauja visai be reikalo.

1. Nerimauja, kad jos keliami kriterijai vyrui yra per dideli. Vienišos moterys iš aplinkinių dažnai gali išgirsti, kad viskas, ko joms reikia, kad susirastų antrąją pusę, tai sumažinti reikalavimų vyrams sąrašą. Kuo mažiau reikalavimų, tuo daugiau potencialių partnerių. Tačiau nepasiduokite šiam spaudimui ir nebijokite atstumti vyro, jei jis paprasčiausiai jums nepatinka. Tai, kad nenuleidžiate kartelės, tik rodo jūsų atsakomybę ir rimtą požiūrį į santykius, juk ilgalaikių santykių užmezgimas yra rimtas žingsnis, kurio neturėtumėte žengti su bet kuo.

2. Amžius. Jums jau trisdešimt, o jūs dar vieniša? Na, ir puiku, juk vienišės gyvenimas turi daug privalumų! Net jei jūs kartais šiek tiek pavydite savo ištekėjusioms draugėms šeimyninės laimės, patikėkite, tikrai pasitaiko dienų, kai jos pavydi jums. Gyvenimas nėra tik juodas arba baltas – tiek ilgalaikiai santykiai, tiek vienišiaus dalia turi ir pliusų, ir minusų.

3. Visos draugės jau ištekėjusios. Na, o jūs dar ne, ir kur bėda? Žinoma, galite jaustis nesmagiai kalėdiniuose vakarėliuose, kai vienintelė būsite be poros, arba kai jos ims jus įtikinėti, kad šeima suteikia neapsakomą laimę, tačiau stenkitės nepasiduoti emocijoms. Atminkite, kad kiekvienam žmogui gyvenimo prasmę ir laimę suteikia skirtingi dalykai, ir tik jūs viena žinote, ko jums iš tikrųjų reikia.

4. Išvaizda. Moterys, kurios ne vienerius metus yra vienišos, kartais pradeda galvoti, kad dėl to kalta jų išvaizda – galbūt jos nėra pakankamai gražios. Meskite tokias mintis iš galvos! Jums skirtas vyras pamils jus tokią, kokia esate, todėl tikrai nereikia imtis permainų tik todėl, kad rastumėte sau porą. Tačiau jei jums pačiai pabodo jūsų įvaizdis, tai jau rimta priežastis pokyčiams!

5. Kitoks pasirinkimas. Tiesa, kad dauguma žmonių sukuria šeimas ir susilaukia vaikų. Tačiau jei jūs nejaučiate jokio poreikio tuoktis ir turėti vaikų, to daryti ir nereikia tik todėl, kad taip elgiasi kiti. Ir dėl to, kad jūsų toks pasirinkimas, neturite jaustis blogai. Svarbiausia, ką turėtumėte padaryti, tai nuoširdžiai atsakyti sau į klausimą, apie kokį gyvenimą svajojate, ir stengtis įgyvendinti visas savo svajones.

6. Tampa per daug vyriškos. Taip, jei gyvenate viena, tikriausiai jūs sugebate pasikeisti perdegusią lemputę ar net nuleistą automobilio ratą, nes žinote, kad atsitikus bėdai nebus vyro, kuris galės atkeliauti į pagalbą. Tačiau dėl to tikrai nereikia išgyventi. Priešingai – galite tik didžiuotis, kad esate savarankiška ir galite pasirūpinti savimi, nes tikrai ne visos moterys tai sugeba.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!