Susitikime dalyvavo Molėtų rajono savivaldybės vadovai, o taip pat ir Molėtų rajono policijos komisariato viršininkas Algis Masevičius bei Kriminalinės policijos skyriaus viršininkas Arūnas Maigys.

Pareigūnai pateikė išsamią informaciją apie tai, kaip gyventojams apsisaugoti nuo galimų sukčiavimo atvejų Euro įvedimo laikotarpiu, kaip informuoti policiją, jeigu gyventojų namuose apsilankys asmenys, besisiūlantys pakeisti litus į Eurus, o taip pat, kaip elgtis įvykus įvairiems, nenumatytiems atvejams.

Susitikimo dalyviai buvo supažindinti su padirbtų Eurų atpažinimo būdais, kita reikšminga informacija, buvo padalinti Lietuvos banko lankstinukai „Ką reikia žinoti apie eurą". Policijos komisariato vadovas susirinkusiuosius informavo, kaip bus organizuojamas pareigūnų darbas įvedant Eurą, atsakė į dvasininkų pateiktus klausimus.

Po 2 valandas trukusio susitikimo buvo sutarta, kad parapijų kunigai nuolat bendradarbiaus su policijos pareigūnais, o susitikimo metu gautą informaciją skleis tikintiesiems, bažnyčiose vykstančių pamaldų metu. Planuojama tokius susitikimus ateityje organizuoti ne rečiau kaip kartą per metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)