Kaip ir praėjusiais metais, DELFI yra informacinis renginio partneris, tad portalo skaitytojams teko itin atsakinga užduotis – iš 30 konkurso dalyvių išrinkti vieną, kuris bus pripažintas „Tautos automobiliu 2015“.

„Tautos automobilio 2015“ nominacija įsteigta nuo antrojo konkurso, surengto 1998 metais ir kurios laureatą tradiciškai renka visos Lietuvos gyventojai. Iki šiol tautos automobilio titulą yra laimėję 16 pretendentų, o pernai jis atiteko BMW 420.

„Praėjusiais metais mūsų pasiūlyta balsavimo sistema, galima sakyti, aplenkė laiką – skaitytojai savo balsus galėjo atiduoti prisijungdami prie balsavimo sistemos per socialinių tinklų arba elektroninio pašto paskyras. Aukštesnis autorizacijos lygis yra tik elektroninė bankininkystė. Pirmųjų metų praktika parodė, jog lietuviai dar gana atsargiai žiūri į prašymus autorizuotis, todėl šiemet nutarėme to atsisakyti. Norint atiduoti balsą už mėgstamą automobilį nebereikės registruotis, tą turės padaryti tik tie, kurie už savo balsą norės gauti ir dovanų padangų komplektą“, – sakė DELFI Auto redaktorius Tadas Markevičius.

Norintys balsuoti už „Tautos automobilį 2015”, kurio rinkimai jau prasidėjo, kviečiami apsilankyti portale DELFI, specialioje „Metų automobilio 2015” rubrikoje – delfi.lt/metu-automobilis. Čia skaitytojai pirmieji galės sužinoti rinkimų naujienas, susipažinti su visais konkurse dalyvaujančiais automobiliais, žiūrėti jų fotogalerijas ir video pristatymus bei atiduoti savo balsą už labiausiai patinkantį modelį.

Balsuoti iš vieno kompiuterio galima tik vieną kartą.

Trys DELFI skaitytojai, padėję išrinkti „Tautos automobilio 2015“ nugalėtoją, bus apdovanoti specialiu prizu – „Continental“ padangų komplektu.

Rinkimų rezultatai bus paskelbti konkurso „Metų automobilis 2015“ finale gruodžio 13 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)